Wysłany: 2009-01-16, 20:22 Jaki gatunek/ki muzyki lubisz bądź najczęściej słuchasz?
Ankieta ma na celu sprawdzenie preferencji co do muzyki słuchanej przez was ^^
a więc prosze wybrać z dostępnych jedną lub więcej maksymalnie do powiedzmy 3 ^^:
Ostatnio zmieniony przez Norbi 2009-01-18, 15:04, w całości zmieniany 1 raz
Tak na serio to najlepszą muzykę mamy w latach '70, '80, i '90 - Michael Jackson, George Michael, Madonna, Stevie Wonder, The Beatles, Whitney Houston... - genialni artyśći.
Teraz muzyka "zeszła na psy" nie ma czego słuchać. Dzisiejsi "artyśći" - jeśli można ich tak wg nazwać, prezentuja bardzo niski poziom Hmm... mi pozostaje już tylko czekać na nową płytę MJ-a, może ktoś wkońcu zobaczy, co to jest prawdziwa muzyka.
_________________ Because I'm bad - come on
You know I'm bad - you know it
Who's bad . . .???
nie ma punka... :| przydało by się też rozbić to 'techno' na jakiś house, trance i electro, bo tak naprawdę ci, którzy mówią dziś, że słuchają techno, to w ogóle techno nie słuchają, bo istotna różnica jest między techno a np. trance'em ;) pozdrawiam!
Nie sądzę żeby wiele osób wiedziało czym się różni trance od house, czy czegoś tam innego. Dla mnie to jest jedno i to samo I jeśli rozdzielać techno na jakieś dziwne podgatunki to trzeba też rozbić metal, bo myślę, że jednak taki metal symfoniczny bardziej różni się od death/grind metalu niż techno od trance A tak na serio, gdyby chcieć uwzględnić w tej ankiecie WSZYSTKIE możliwie gatunki, podgatunki i ich kombinacje i łączenia, to obawiam się, że na tysiącu by się nie skończyło, więc niestety, chyba jednak trzeba zostać przy tym najbardziej ogólnym podziale, mimo, że nie jest doskonały. Jak to mówią "jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził"
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum