Może wpisuje to w nieodpowiednim miejscu na forum, ale mam pytanie do Was.
Wczoraj przechodzilam pod schroniskiem i przy wejsciu do schroniska moją uwagę przykuła suczka [wywnioskowałam, że to suczka]. Bardzo wspaniała i piękna, wręcz lgnęła do nas. Podobna do huskiego[o ile nie był to husky]. Jak sunia ma na imię i ile ma lat i czy w miare możliwości mogłabym poprosić o jakieś jej zdjęcie?
Nie wiem czy chodzi o tego pieska lecz to także piesek husky (podobny) ?? Lecz to nie sunia tylko piesek MOZART
"Zwierzę jako istota żyjąca zdolna do odczuwania cierpień nie jest rzeczą, człowiek jest mu winien poszanowanie ochronę i opiekę" - Fragment "Ustawy o Ochronie Zwierząt"
a mogłabym poprosić o jakieś Jego zdjęcia? na mejla, jeśli można: majjj@o2.pl
i jeszcze jakieś dodatkowe informacje, jeśli można
dzięki za zdjecie, ale to nie On. tamten był typowo "huskowaty", do tego wydaje mi się, że młody, bo miał strasznie różowiutki brzuszek+moje przypuszczenia dowodzą, że była to sunia. kurcze, strasznie chciałabym się dowiedzieć co to za piesek...
WIEM JUŻ O KTÓREGO PIESKA 9SUNIE CHODZI), JEST TO SUCZKA HUSKY AKTUALNIE NIE PRZEBYWA JUŻ W KLATCE PRZED SCHRONISKIEM, JEST ONA BARDZO PRZYJAZNA DO CZŁOWIEKA I W SCHRONISKU OCZEKUJE NA NOWY DOM. MOŻE TY GO ZAPEWNISZ?
"Zwierzę jako istota żyjąca zdolna do odczuwania cierpień nie jest rzeczą, człowiek jest mu winien poszanowanie ochronę i opiekę" - Fragment "Ustawy o Ochronie Zwierząt"
chciałabym wiedzieć czy toleruje inne, mniejsze zwierzęta [chodzi mi tu głównie o mojego psa, yorka, suczke i koty]. ile ma lat, jak to się stało i czemu znalazła się w schronisku. i jak ma na imię?
Niestety zostałeś \ zostałaś wyprzedodzy\wyprzedzona sunia została ADOPTOWANA
ojej, to wspaniale! mam nadzieje, ze trafiła do wspaniałych, kochających nowych właścicieli a mogę się dowiedzieć mimo to, ile miała lat, jak się wabiła i czemu została oddana?
Sunie nie miała jeszcze imienie teraz będzie to zadaniem nowych właścicieli,. Trafiła do Schroniska bo bezdomna wałęsała się. Wieku suni nie znamy.